Diner:
17:00-22:00
keuken open tot 20:30
woensdag t/m zondag!
Basisigerechten:
Nasi / bami / witte pandan rijst
Menu 1: 1 basisgerecht met 3 bijgerechten
Menu 2: 1 basisgerecht met 4 bijgerechten
Menu 3: 1 basisgerecht met 5 bijgerechten
Menu’s zelf samenstellen uit volgende bijgerechten:
Opor ayam (kip gestoofd in kokos)
Ayam pedis (pittige kip)
Semoor djawa (rundvlees niet pittig)
Sambal goreng buncis (licht pittige boontjes, vegetarisch)
Daging rendang ( rundvlees in licht pittige kokossaus)
Daging bali (rundvlees in zoet pittige saus)
Babi kecap (varkensvlees in een milde ketjapsaus)
Sambal goreng telor (sambal goreng ei)
Sambal goreng udang (grote garnalen in een licht pittige saus)
Sambal goreng tempeh (zoet, licht pittige gefermenteerde koek van sojabonen in reepjes)
vegetarisch
Sajur campur (mix van vers gewokte groentes)
vegetarisch
Los te bestellen:
Saté ayam, 4 stokjes saté van kippendij met satésaus
Saté babi, 4 stokjes varkenssaté met satésaus
Authentieke Indonesische gerechten:
Nasi Rames, 2 stokjes saté, lontong Indonesische nasi goreng met twee vlees gerechten, 1
groente gerecht (keuze van de chef), atjar, seroendeng, bawang goreng en kroepoek.
Saté ayam, saté van kippendij, geserveerd met satésaus, lontong, atjar, seroendeng, bawang
goreng en kroepoek, geserveerd met witte rijst
Saté babi, varkenssaté, geserveerd met satésaus, lontong, atjar, seroendeng, bawang goreng en
kroepoek, geserveerd met witte rijst
Liever nasi of bami bij de saté? Toeslag
Roti compleet / vegetarische roti …….Aardappelen in een milde kerriesaus met stukjes
kippendij, kousenband, gekookt ei en een roti plaat.
Extra plaat mogelijk
Proeverij:
Rijsttafel…..nasi, bami of witte pandan rijst met 11 gerechten atjar,
ketimoen, seroendeng, bawang goreng en kroepoek.
Te bestellen voor minimaal 2 personen
Nagerechten:
Spekkoek met pistache ijs en slagroom
Dame blanche
Coupe de Pool, 3 bollen ijs met slagroom
Sorbet de Pool , 3 bollen ijs en slagroom met vers fruit en
aardbeiensaus